Informatie

Via deze pagina’s in het menu informatie wil Verkeerstraining Nederland je informatie verschaffen die nuttig kan zijn bij jouw motorritten. Of dit nu een dagelijkse woon- werkrit is, een dagje lekker toeren of een meerdaagse toertocht in nieuwe gebieden is niet van belang. Motorrijden doet iedereen op zijn eigen wijze.

We beginnen met BRAVOK, het ezelsbruggetje waarmee je jouw motor op vitale onderdelen snel en eenvoudig kunt controleren voordat je gaat rijden op je motor. Professionals voeren deze controle dagelijks uit voordat ze gaan rijden. Natuurlijk hoef je niet elke dag de dikte van je remvoering te controleren of de profieldiepte van je banden. Maar dagelijks controleren of er (geen) beschadigingen in het rubber zitten is wel verstandig.

Je treft links aan naar de partners van Verkeerstraining Nederland. Deze bedrijven leveren dezelfde hoge kwaliteit die je van Verkeerstraining Nederland gewent bent. En nog veel meer andere informatie.

Heb je zelf informatie waarvan je vindt dat die belangrijk of nuttig voor andere motorrijders is, neem dan contact op met Verkeerstraining Nederland. Misschien komt jou bijdrage dan op onze informatiepagina te staan.

Contactgegevens

Verkeerstraining Nederland
Ginkgohof 10
1326 BV Almere

info@verkeerstraining.nl
06 – 34 34 98 88