Reis off-road door Marokko

MotorvakantieMarokko en Verkeerstraining Nederland werken samen om jou de mooiste off-road vakantie in Marokko te laten beleven.

Klik hier om direct te boeken

De mooiste plekjes en offroad wegen die je maar kunt wensen. Een avontuur zoals je nog niet eerder beleefd hebt.

  • Avontuurlijke reizen
  • De mooiste plekken
  • De beste prijs
  • Flexibele tour
  • Gemaakt door locals
  • Gepassioneerde begeleiders

MotorvakantieMarokko is opgericht door een enthousiaste motorrijder die zijn ervaringen gebruikt om andere motorrijders een geweldige motorvakantie te bieden. MotorvakantieMarokko is gespecialiseerd in georganiseerde motorvakanties in geheel Marokko. Nadat hij de nodige routes had gereden door heel Europa, is hij in 2013 begonnen met het organiseren van op maat gemaakte motorvakanties voor groepen. In tegenstelling tot andere aanbieders biedt MotorvakantieMarokko motorvakanties die betaalbaar zijn en tot in de puntjes zijn verzorgd. Doordat hij de Marokkaanse taal beheerst kan hij in de behoefte van een ieder voorzien en zijn kennis over Marokko en de passie voor het motorrijden in Marokko overbrengen.

Wat het motorrijden in Marokko zo anders maakt is dat je het gevoel van het rijden in een Dakar rally benaderd zonder het competitieve aspect waardoor er ook meer ruimte blijft om te genieten van al het moois dat Marokko te bieden heeft. Dit zal er zeker aan bijdragen dat je een onvergetelijk avontuur zult beleven.

Ga direct naar de website van Motorreizen Marokko

Ga naar reis: "Discover Marokko"Ga naar reis: "De Hoge Atlas route"
Schoonheid van Marokko
Ga naar reis: "De Hoogtepunten van het Atlasgebergte"Ga naar reis: "De Schoonheid van Marokko"

Vakantie op maat

Heb je speciale plekjes die je in Marokko gezien wil hebben? Ben je met een groep van 6 tot maximaal 8 motorvrienden op zoek naar een waanzinnig avontuur? Dan kunnen wij ook speciaal voor jullie een route op maat maken.

Omdat wij een nauwe band hebben met het land Marokko en jarenlange ervaring met reizen in het land kunnen wij echt alles mogelijk maken. Neem snel contact met ons op en laat het avontuur direct beginnen!