Bekijk al onze reviews / beoordelingen


Beoordeling samenvatting : Alle beoordelingen  4.6 van 5 , 231 stemmen , 233 waarderingen
Leerzame en goede bergtraining  

De training is zeer goed en wordt op prettige wijze gegeven. Een aanrader, ook voor de meer ervaren motorrijder.

17 september 2019   Heiloo   
All  

Eifel training in september gereden. Het was voor ons beide een positieve ervaring. Het was heel leerzaam om in de regen te rijden. De training is een aanrader.

14 september 2019   Veldhoven   
Bergtraining  

Voor de 2e keer de bergtraining. De vaardigheden toch weer wat verbeterd door de goede instructies. Het was fijn dat er ook rekening werd gehouden met de verschillende niveau's van rijders

13 september 2019   Tilburg   
Eifel training  

Ik ben vorig jaar na ruim 17 jaar weer opgestapt. Na een goed jaar de feeling weer proberen terug te krijgen ingeschreven voor de eifel training omdat we ook weer op vakantie willen met de motor richting de alpen. De eifel.is een prima opstap richting de alpen. Ik heb prima handsvaten gekregen om mijn rijden in heuvelachtig gebied op te krikken. Rob straalt rust uit en laat je alles op je eigen tempo doen. Ik kan t iedereen aanraden om

...meer
10 september 2019   Almere   
Eifel training  
Peter    10 september 2019   Almere   

Ik ben vorig jaar na ruim 17 jaar weer opgestapt. Na een goed jaar de feeling weer proberen terug te krijgen ingeschreven voor de eifel training omdat we ook weer op vakantie willen met de motor richting de alpen. De eifel.is een prima opstap richting de alpen. Ik heb prima handsvaten gekregen om mijn rijden in heuvelachtig gebied op te krikken. Rob straalt rust uit en laat je alles op je eigen tempo doen. Ik kan t iedereen aanraden om deze cursus een keer te doen

All  

Voor de 3e keer ging ik mee naar Duitsland. Zo fijn om te merken dat ik in plaats van stress nu echt plezier heb in het rijden van bochten in de bergen. Heerlijk! En we hadden geluk (hahahaha dat ik dat nog eens zou zeggen) maar het regende. We gingen allemaal wat gespannen weg maar wat een openbaring. We hebben heerlijk gereden en geleerd hoeveel gripverlies je hebt e.d. Het is me echt enorm meegevallen. Ik ben erg blij met

...meer
10 september 2019   Delfgauw   
All  
Susanne van der vlist    10 september 2019   Delfgauw   

Voor de 3e keer ging ik mee naar Duitsland. Zo fijn om te merken dat ik in plaats van stress nu echt plezier heb in het rijden van bochten in de bergen. Heerlijk! En we hadden geluk (hahahaha dat ik dat nog eens zou zeggen) maar het regende. We gingen allemaal wat gespannen weg maar wat een openbaring. We hebben heerlijk gereden en geleerd hoeveel gripverlies je hebt e.d. Het is me echt enorm meegevallen. Ik ben erg blij met deze ervaring. Bedankt weer voor de gezelligheid, de leuke route en alles wat ik toch weer heb bijgeleerd! Op naar de volgende keer want ik heb de smaak te pakken!

Zeer nuttige en leuke training  

Afgelopen weekeinde onder leiding van Rob drie dagen in de Eiffel rondgereden met 6 mede cursisten. Wát een leuke en goede training. Rob heeft de gave om enerzijds heel serieus en anderzijds met de nodige humor je in korte tijd te voorzien van de nodige tips en trucs om je voertuigbeheersing te verbeteren en je veilig over de (kronkelige berg) wegen te bewegen. Na het rijden lekker eten met elkaar en 's-avonds met elkaar werken aan de broodnodige theorie. Rob

...meer
10 september 2019   Almere   
Zeer nuttige en leuke training  
Rob Alberts    10 september 2019   Almere   

Afgelopen weekeinde onder leiding van Rob drie dagen in de Eiffel rondgereden met 6 mede cursisten. Wát een leuke en goede training. Rob heeft de gave om enerzijds heel serieus en anderzijds met de nodige humor je in korte tijd te voorzien van de nodige tips en trucs om je voertuigbeheersing te verbeteren en je veilig over de (kronkelige berg) wegen te bewegen. Na het rijden lekker eten met elkaar en 's-avonds met elkaar werken aan de broodnodige theorie. Rob doet echt zijn best om zijn kennis en kunde aan je over te brengen en heeft een arsenaal aan praktische voorbeelden waar je echt wat aan hebt. Ik zal zeker de aankomende tijd nog veel terugdenken aan deze training en bezig gaan met het in de praktijk brengen van hetgeen we tijdens de training hebben geleerd. Rob, dankjewel voor je inzet, humor en kennis. Ga vooral zo door en dan zal het stukje bij beetje veiliger worden op onze wegen...

Eifel berg training.  

Augustus 2019 de Eifel berg training gevolgd. Zeer leerzaam en leuk georganiseerd. Afwisselende tochten en fijne sfeer. De lessen en tips kan ik dagelijks toepassen bij het rijden in Nederland.

10 september 2019   Amsterdam   
Bergtraining  

Begin augustus 2019 de Bergtraining Eifel B olv Rob meegedaan.
Dit was een bizonder leerzaam weekend, veel tips gekregen om het rijden in de bergen te verbeteren.
De uitleg en de beelden waren zeer verhelderend.

9 september 2019   Steenbergen   
Rijangst  

26 jaar geleden heb ik mijn motorrijbewijs gehaald en daarna weinig gereden omdat er kinderen kwamen. Twee jaar geleden samen met min man weer elk een motor gekocht. Helaas was het motorrijden voor mij niet plezierig omdat ik veel angst had voor bochten en de snelweg rijden was geen optie. Jammer van mijn motor die in de garage stond, Daarom besloten om iets aan mijn angst te gaan doen. In een gewone motorrijles had ik geen vertrouwen voor mijn afgestemd

...meer
2 september 2019   Stroe   
Rijangst  
Linda van den Brink    2 september 2019   Stroe   

26 jaar geleden heb ik mijn motorrijbewijs gehaald en daarna weinig gereden omdat er kinderen kwamen. Twee jaar geleden samen met min man weer elk een motor gekocht. Helaas was het motorrijden voor mij niet plezierig omdat ik veel angst had voor bochten en de snelweg rijden was geen optie. Jammer van mijn motor die in de garage stond, Daarom besloten om iets aan mijn angst te gaan doen. In een gewone motorrijles had ik geen vertrouwen voor mijn afgestemd had ik wel iets meer nodig. Al zoekend op internet kwam ik uit bij Rob Riechelman van Verkeerstraining Nederland. na de intake was de eerste rijles snel gepland. Ik heb de lessen als opbouwend ervaren. Rob wist me door de bochten heen te praten. Hij was rustig heeft humor en soms was hij streng. Dit zorgde ervoor dat het rijden steeds beter ging. Rob zei tijdens de intake dat ik zelf wel zou vragen om de snelweg op te gaan. Ik kon me daar toen niets bij voorstellen. Toch heb ik zelf de vraag gesteld om de volgende stap te nemen door op de snelweg te gaan rijden, Dit heeft hij langzaam opgebouwd en goed gecoacht, Tijdens de lessen waren er verschillende rustmomenten waarbij ik opbouwende feedback kreeg en informatie over het motorrijden, Op warme dagen moest er natuurlijk even een Italiaans ijsje gegeten worden. Na 10 lessen van 2 uur was ik zover dat ik geen lessen meer nodig had. Rob geeft dat ook zelf aan. Kortom Rob geeft op een prettige, rustige manier les waardoor je zeker van je rij angst af kom. Het is wel even een investering maar het levert je veel op. Mijn motor wordt nu weer gebruikt in plaats van dat hij stil staat in de garage. Rob geeft ook trainingen in de Eifel, dit zou ik graag nog eens doen. Rob is eerlijk in zijn feedback hij raadde mij aan om eerst eens een jaar ervaring op te gaan doen voordat ik aan zo’n training mee ga doen. Ik kan Verkeerstraining dan ook zeker aanraden als je last hebt van rij angst,

bergtraining eiffel mei 2019 3 dagen  

via een mooie route met veel bochten zijn we met een leuke groep richting manderscheid gereden iedereen wisselend vooropgereden met goed advies van Rob gekregen hoe en wat te doen tijdens de route . zelf rij ik al een aantal jaren maar het is nog steeds aan te bevelen om dit soort trainingen te doen je leert ervan en het is een leuk weekend . Rob geeft op duidelijke en rustige manier feedback zodat je na de drie dagen beter

...meer
24 mei 2019   BUITENPOST   
bergtraining eiffel mei 2019 3 dagen  
Leffert Stiksma    24 mei 2019   BUITENPOST   

via een mooie route met veel bochten zijn we met een leuke groep richting manderscheid gereden iedereen wisselend vooropgereden met goed advies van Rob gekregen hoe en wat te doen tijdens de route . zelf rij ik al een aantal jaren maar het is nog steeds aan te bevelen om dit soort trainingen te doen je leert ervan en het is een leuk weekend . Rob geeft op duidelijke en rustige manier feedback zodat je na de drie dagen beter het rijden beheerst,
Deze trainingen zijn voor de beginners maar ook voor de gevorderde rijders , zeker aan te bevelen