Bekijk al onze reviews / beoordelingen


Beoordeling samenvatting : Alle beoordelingen  4.6 van 5 , 209 stemmen , 210 waarderingen
Professionele rijvaardigheidstraining  

Zeer goed training. Met veel afwisselende en vaak bijzondere verkeerssituaties. Duidelijke theorie savond's met rijbeelden van jezelf. Rustige en duidelijke instructie tijdens het rijden via een oortje. Kleine groep zodat iedereen voldoende aandacht krijgt. Dus voor mij een TOP training

18 september 2018   Almere   
Professionele rijvaardigheidstraining  

September 2018 heb ik de 2-daagse Professionele Rijvaardigheidstraining gevolgd bij Verkeerstraining Nederland. Al met al was het een zeer geslaagd weekend waar ik veel van heb opgestoken. Na zoveel jaren motor te hebben gereden merk je bij zo'n training hoe je in die tijd toch wat gewoontes hebt ontwikkeld. Ik ben er in elk geval van overtuigd dat ik door deze training een betere motorrijder ben geworden en zou Verkeerstraining Nederland zeker aanbevelen voor wie een voortgezette rijopleiding zoekt.

15 september 2018   Almere   
Professionele rijvaardigheidstraining  

Met een leuke groep een mooie route afgelegd, met de nodige oefeningen en persoonlijke adviezen onderweg. Regelmatig een korte pauze, en dan weer door. Avonds na het eten videobeelden en theorie besproken, en daarna een drankje. De volgende dag weer het zadel in. Geen straf!

Veel komt aan bod: bochten, inhalen, beter kijken én begrijpen wat je gezien hebt, slimme keuzes maken die het rijden veiliger en makkelijker maken. Dankzij de tijd op de weg is er alle gelegenheid om

...meer
13 september 2018   Almere - Almen - Almere   
Professionele rijvaardigheidstraining  
Hans van der Made    13 september 2018   Almere - Almen - Almere   

Met een leuke groep een mooie route afgelegd, met de nodige oefeningen en persoonlijke adviezen onderweg. Regelmatig een korte pauze, en dan weer door. Avonds na het eten videobeelden en theorie besproken, en daarna een drankje. De volgende dag weer het zadel in. Geen straf!

Veel komt aan bod: bochten, inhalen, beter kijken én begrijpen wat je gezien hebt, slimme keuzes maken die het rijden veiliger en makkelijker maken. Dankzij de tijd op de weg is er alle gelegenheid om het aangereikte in de praktijk te oefenen.

Twee dagen actief met veilig en vlot motorrijden bezig zijn was leuk en nuttig. Als je in staat bent om elke dag een paar uur binnenwegen te rijden, is ook de training goed vol te houden. Er zijn voldoende pauzes en er is ruimte en geduld voor iedereen. Geen competitie of praatjesmakerij gelukkig; gewoon een leuke, leerzame rit met z'n allen.

Bergtraining  

Onlangs een leerzame en gezellige Eifel B training gevolgd. Door de mooie routes die geleidelijk in moeilijkheidsgraad stijgen was het ook voor een onervaren rijder als ik (minder dan 1 jaar rijbewijs A) goed te doen. Instructeur Rob geeft duidelijke uitleg, to the point aanwijzingen via de portofoon en straalt rust uit, heel plezierig!

1 augustus 2018   Manderscheid   
Bergtraining  

Een fijne en leerzame bergtraining gedaan in de Eifel.
Prachtige omgeving om de theorie in de praktijk te brengen.
Goede en rustige uitleg.

23 juli 2018  
Bergtraining  

Ik heb de training als zeer leerzaam en waardevol ervaren De instructies werden duidelijk en rustig gegeven.
Er was tijd voor individuele begeleiding tijdens het rijden.
De theorie training in de avond was ook zeer zinvol.
Daarbij waren de routes ook nog schitterend en uitdagend.
Al met al een fijne ervaring waarvoor dank Rob.

23 juli 2018  
Bergtraining  

In juli de 3daagse berg en bochtentraining in de Eifel gevolgd. Perfecte training voor wie van een kenner de kneepjes wil leren. Rob is iemand met veel ervaring en dat merk je aan alles. Training is voor zowel een beginnende als een gevorderde motorrijder te volgen. Kortom: aanrader voor wie nog beter wil leren rijden!

23 juli 2018   Eifel   
Bergtraining  

Ondanks motor-rijervaring sinds 1991 toch weer veel geleerd en "vergeten" kennis opgefrist. Met name je plaats op de weg in bochten en hoe op de juiste wijze veilig en met hogel stabiliteit haarspeldbochten te rijden. Een echte aanrader deze training en Rob geeft op een leuke en heldere wijze instructies. Het hotel zou wat beter en moderner kunnen maar verder niets dan lof voor dit weekend in de Eifel.

23 juli 2018   Eifel   
Bergtraining  

Als je op de terugweg uit de bergen bij jezelf denkt 'leuk, toch nog een haarspeldbocht!', dan kun je wel stellen dat de bergtraining geslaagd was!

De omgeving van het Taunusgebergte is ontzettend mooi en Rob weet precies de routes waar leuke, mooie, maar ook uitdagende bochten zijn om te oefenen. En door de aanwijzingen en tips over mijn eigen rijden, reed ik na 3 dagen veel meer ontspannen naar huis.

21 juli 2018   Apeldoorn   
Bergtraining  

Beste Esther en Rob, wij Sylvia en ik hebben genoten en veel geleerd van de Bergtrainig in de Eiffel. Na een wat moeizame start van de lunch onderweg was dit het enige puntje van het hele weekend. Esther is en was een zeer betrokken leermeesteres die steeds aan de cursisten en Sylvia uitleg gaf over de technieken van de bochten. Deze cursus kan ik zeker aanbevelen aan een ieder die bezig is met motorrijden in welke vorm ook.Esther die punten

...meer
19 juli 2018   Hellevoetsluis   
Bergtraining  
Martin    19 juli 2018   Hellevoetsluis   

Beste Esther en Rob, wij Sylvia en ik hebben genoten en veel geleerd van de Bergtrainig in de Eiffel. Na een wat moeizame start van de lunch onderweg was dit het enige puntje van het hele weekend. Esther is en was een zeer betrokken leermeesteres die steeds aan de cursisten en Sylvia uitleg gaf over de technieken van de bochten. Deze cursus kan ik zeker aanbevelen aan een ieder die bezig is met motorrijden in welke vorm ook.Esther die punten aan gaf met insturen en versnellingen tijdens mijn rit achterop vond ik van grote waarde, mede dat je ervaart wat je eigen duo passagier voelt. Mede de gezelligheid van de groep en de avonden onder elkaar vonden Sylvia en ik het een zeer geslaagd weekend !!!!! Esther BEDANKT x

(Reactie VTNL: Fijn dat jullie het zo naar je zin hebben gehad Martin. Bedankt voor de feedback. Ik zal dit ook doorgeven aan Esther. Na zo'n bergtraining ben je inderdaad een stuk wijzer en ook de duopassagier zal dit merken. Wat betreft je opmerking over een moeizame start van de lunch onderweg. Ondanks alle afspraken die wij maken met de verschillende ondernemers worden ook wij af en toe verrast. In dit geval was de lunchlocatie niet open. In zo'n geval komt de flexibiliteit en het improvisatievermogen van Verkeerstraining Nederland gelijk van pas. Esther heeft naar ik hoorde voor een geschikte vervanging gezorgd).