Bekijk al onze reviews / beoordelingen


Beoordeling samenvatting : Alle beoordelingen  4.6 van 5 , 221 stemmen , 222 waarderingen
Goede lessen gehad  

Ik heb een MP3 motor aangeschaft en kan er met B-rijbewijs mee rijden.
Maar het is een MOTOR!!! en dat rijdt anders dan een auto.
Daarom meldde ik me aan bij Rob Riechelman.
Hij heeft in 5 uur tijd voor mij op een rijtje gezet wat er allemaal bij komt kijken en waar ik op moet letten bij het motorrijden. Ook de techniek van motorrijden is aan bod gekomen.
De 5 uur zijn eigenlijk te weinig om gelijk goed te

...meer
7 mei 2019   Utrecht   
Goede lessen gehad  
Niek    7 mei 2019   Utrecht   

Ik heb een MP3 motor aangeschaft en kan er met B-rijbewijs mee rijden.
Maar het is een MOTOR!!! en dat rijdt anders dan een auto.
Daarom meldde ik me aan bij Rob Riechelman.
Hij heeft in 5 uur tijd voor mij op een rijtje gezet wat er allemaal bij komt kijken en waar ik op moet letten bij het motorrijden. Ook de techniek van motorrijden is aan bod gekomen.
De 5 uur zijn eigenlijk te weinig om gelijk goed te kunnen motorrijden. Maar begin stap voor stap wekelijks veel te oefenen op een leeg parkeerterrein tot je op een gegeven moment hard over de snelweg kunt rijden.
Dat heb ik er wel voor over.
Rob, dank voor je lessen!!!!

Niek.

Review Eifelmotortraining  

In een prachtige, uitdagende omgeving op een gezellige manier bezig zijn met je motor, waarbij je veel leert, je zelfvertrouwen voelt toenemen en 'spannende' haarspeldjes in 'leuke' haarspeldjes voelt veranderen. Ga zeker eens bij de instructeur achterop, dan voel je heel goed wat de motor kan en pas je dat daarna sneller en beter op je eigen motor toe. Een leerzaam en leuk lang weekend met een fijne groep!

7 mei 2019   Hillegom   
Voertuigbeheersing 04052019  

Op 4 mei een dag voertuigbeheersing gedaan. Geboekt op de motorbeurs, aanbieding was aantrekkelijk en het leek me voor mij erg zinvol. Op de dag zelf nog een beetje koudwatervrees vanwege het weerbericht en durf ik nog wel een halve draai te doen. Volgens Rob is het altijd goed motorweer en dat bleek, goed weer op een enkele hagelbui na. Vwb betreft de training zelf: goed geregeld, leuke groep en veel oh ja momenten en goede tips mbt langzaam rijden,

...meer
5 mei 2019  
Voertuigbeheersing 04052019  
Alida Veenstra    5 mei 2019  

Op 4 mei een dag voertuigbeheersing gedaan. Geboekt op de motorbeurs, aanbieding was aantrekkelijk en het leek me voor mij erg zinvol. Op de dag zelf nog een beetje koudwatervrees vanwege het weerbericht en durf ik nog wel een halve draai te doen. Volgens Rob is het altijd goed motorweer en dat bleek, goed weer op een enkele hagelbui na. Vwb betreft de training zelf: goed geregeld, leuke groep en veel oh ja momenten en goede tips mbt langzaam rijden, slalom en halve draai. Fijn om die kennis onder goede begeleiding weer op te frissen!

Paas Eifel  

Pasen 2019 de 4 daagse Eifel Berg training gedaan. Erg geboft: heerlijk weer en leuke medecursisten. Veel geleerd, en de puntjes op de i gezet van hetgeen ik in 2017 al bij Rob had geleerd (rijvaardigheid en 2-daagse PRV).
Zoals altijd geeft Rob het vertrouwen om steeds een stapje verder te gaan of kleine trucjes om dingetjes waar je toch nog in blokkeert te overwinnen. Elke dag een stukje beter en op 't eind gingen de stepjes vol vertrouwen aan


...meer
5 mei 2019   Amsterdam   
Paas Eifel  
Mark Watzdorf    5 mei 2019   Amsterdam   

Pasen 2019 de 4 daagse Eifel Berg training gedaan. Erg geboft: heerlijk weer en leuke medecursisten. Veel geleerd, en de puntjes op de i gezet van hetgeen ik in 2017 al bij Rob had geleerd (rijvaardigheid en 2-daagse PRV).
Zoals altijd geeft Rob het vertrouwen om steeds een stapje verder te gaan of kleine trucjes om dingetjes waar je toch nog in blokkeert te overwinnen. Elke dag een stukje beter en op 't eind gingen de stepjes vol vertrouwen aan de grond 🙂 Ik durf nu ook in lange doordraaiers aan de buitenkant te blijven ongeacht de weg. De training is prima te doen voor alle nivo's en tempo's.
Tip1: Neem lekker hotelletje de avond voor vertrek, kost geen drol en je krijgt ook nog wat korting via Rob, dan begin je lekker relaxt aan de reis. Tip2: oefen vantevoren even goed met je navigatie systeem, geeft extra rust als je weet dat je daar niet op hoeft te letten.
Los van wat je leert is zo'n training ook een heerlijke mini vakantie, mooie natuur, prima hotelletje en eten, alleen daarom al de moeite waard.
Ik denk dat ik volgend jaar gewoon weer ga!

4 daagse Bergtraining Eifel Pasen 2019  

Na 17 jaar gestopt te zijn ben ik in najaar 2018 weer begonnen en heb bijna 8000km gereden . Alles was weer nieuw , spannend en onzeker. Met name de bochten.
De bijna 1500 km die ik in de 4 daagse training gedaan heb , inclusief de heen en terug reis hebben mij extreem veel vertrouwen gegeven. Het is een ongelofelijk leerzame training en zeker een aanrader. Tevens worden kijken , locatie , motorkennis , etc tot in de diepte



...meer
5 mei 2019   Menheerse   
4 daagse Bergtraining Eifel Pasen 2019  
Sander vanWijngaarden    5 mei 2019   Menheerse   

Na 17 jaar gestopt te zijn ben ik in najaar 2018 weer begonnen en heb bijna 8000km gereden . Alles was weer nieuw , spannend en onzeker. Met name de bochten.
De bijna 1500 km die ik in de 4 daagse training gedaan heb , inclusief de heen en terug reis hebben mij extreem veel vertrouwen gegeven. Het is een ongelofelijk leerzame training en zeker een aanrader. Tevens worden kijken , locatie , motorkennis , etc tot in de diepte besproken.
Ga dit ongetwijfeld vaker doen. Is net een vakantie , maar dan met een stem in je helm.
Thanks Rob voor alle hulp , adviezen , uitleg en persoonlijke momenten.
Mis die blauwe RT in de spiegel nog regelmatig.
Tot Dolomieten 2020.

Zeker een aanrader  

De professionele rijvaardigheidstraining gevolgd. Reden is dat ik lang geleden op een motor heb gereden. Ik dacht dat ik al veel wist, maar dankzij de heldere uitleg van Rob rij ik nu toch wel heel anders op de motor. Wat ik vooral heb geleerd is het kunnen voorspellen van wat zou kunnen gebeuren, resp. hoe je risico's kunt verminderen. Ik kan deze training een ieder aanraden. Rob bedankt voor al je adviezen. Je gaat me zeker terug zien bij een

...meer
28 april 2019   Den Haag   
Zeker een aanrader  
Maurits Verbiest    28 april 2019   Den Haag   

De professionele rijvaardigheidstraining gevolgd. Reden is dat ik lang geleden op een motor heb gereden. Ik dacht dat ik al veel wist, maar dankzij de heldere uitleg van Rob rij ik nu toch wel heel anders op de motor. Wat ik vooral heb geleerd is het kunnen voorspellen van wat zou kunnen gebeuren, resp. hoe je risico's kunt verminderen. Ik kan deze training een ieder aanraden. Rob bedankt voor al je adviezen. Je gaat me zeker terug zien bij een andere cursus van je.

4 daagse bergtraining Eifel  

In het paasweekend van 20 t/m 22 april bergtraining gevolgd.
Was een gezellig weekend met leuke mede cursisten.
Veel geleerd hoe in de bergen te rijden met aanvullende techniek zodat dit ook veilig uitgevoerd kan worden.
Plaats op de weg voor veiligheid en op de juiste manier aanrijden van bochten ook goed en uitvoerig behandeld.
Iedereen komt ook in de gelegenheid dit toe te passen op zijn of haar eigen niveau en dan ook nog eens in een prachtige omgeving.

...meer
24 april 2019   Noordwijk   
4 daagse bergtraining Eifel  
Ed de Haas    24 april 2019   Noordwijk   

In het paasweekend van 20 t/m 22 april bergtraining gevolgd.
Was een gezellig weekend met leuke mede cursisten.
Veel geleerd hoe in de bergen te rijden met aanvullende techniek zodat dit ook veilig uitgevoerd kan worden.
Plaats op de weg voor veiligheid en op de juiste manier aanrijden van bochten ook goed en uitvoerig behandeld.
Iedereen komt ook in de gelegenheid dit toe te passen op zijn of haar eigen niveau en dan ook nog eens in een prachtige omgeving.

Dus als je in de toekomst veilig op weg wil en verantwoord wil rijden in de bergen is dit een echte aanrader.

Fijne start van het motorseizoen  

Als aanvang van het motorseizoen heeft Verkeertraining Nederland een mooie training nop maat georganiseerd voor onze club. Met 13 motoren en 3 instructeurs hebben we allemaal iets geleerd van de dag. een prima combinatie van voertuigbeheersing in de ochtend en wegtraining in de middag. Op naar een mooi en veilig motorjaar

22 april 2019   Almere   
Kom maar op met dit motorseizoen!  

Twee dagen voor de training heb ik een nieuwe motor gekocht, dus een perfect
moment om door de training mijn motor te leren kennen. Aan het begin van de dag zat ik nog wat onwennig en bang op de motor, maar aan het eind van de dag was ik veel ontspannender en zelfverzekerder.
De oefeningen werden goed opgebouwd en iedereen kreeg de aandacht en uitdaging waar hij of zij behoefte aan had.
Ben je beginnend motorrijder of heb je al

...meer
17 april 2019   Groningen   
Kom maar op met dit motorseizoen!  
Dieuwke Jansen    17 april 2019   Groningen   

Twee dagen voor de training heb ik een nieuwe motor gekocht, dus een perfect
moment om door de training mijn motor te leren kennen. Aan het begin van de dag zat ik nog wat onwennig en bang op de motor, maar aan het eind van de dag was ik veel ontspannender en zelfverzekerder.
De oefeningen werden goed opgebouwd en iedereen kreeg de aandacht en uitdaging waar hij of zij behoefte aan had.
Ben je beginnend motorrijder of heb je al meer ervaring, deze training is echt een aanrader.

Leuk en leerzaam!  

Erg leuke dag gehad met veel persoonlijke aandacht voor alle deelnemers. Rob is zeer ervaren, het is alleen al leuk om hem op zijn eigen motor bezig te zien als hij de oefeningen voordoet, wát een voertuigbeheersing!

17 april 2019   Groningen