Bekijk onze Lokale Motor Rijvaardigheidstraining reviews / beoordelingen

Beoordeling samenvatting : Lokale Motor Rijvaardigheidstraining  4.1 van 5 , stemmen , waarderingen
Lokale Motor Rijvaardigheidstraining  

Dagje meegegaan met Arno een zeer professionele cursusleider, gaf ons groepje meer zelfvertrouwen in onze motoren door achtjes te draaien remproef te doen en helingtrekken onder de knie te krijgen. Dit laatste niet allerdaagse kost maar je zou maar in het buitenland staan en dan niet weten wat te doen.
Ook het rijden op de openbare weg kwam aan de orde, door het gedegen inzicht van Arno zijn wij allen wijzer geworden waardoor we beter inzicht hebben gekregen hoe te

...meer
17 mei 2018   Arnhem   
Lokale Motor Rijvaardigheidstraining  
Hans Oosterwaal    17 mei 2018   Arnhem   

Dagje meegegaan met Arno een zeer professionele cursusleider, gaf ons groepje meer zelfvertrouwen in onze motoren door achtjes te draaien remproef te doen en helingtrekken onder de knie te krijgen. Dit laatste niet allerdaagse kost maar je zou maar in het buitenland staan en dan niet weten wat te doen.
Ook het rijden op de openbare weg kwam aan de orde, door het gedegen inzicht van Arno zijn wij allen wijzer geworden waardoor we beter inzicht hebben gekregen hoe te sturen en te kijken op de weg
Conclusie : Mooie leerzame dag fijne en goede instructeur dus missie geslaagd 👍

Lokale Motor Rijvaardigheidstraining  

Na een motorongeluk vorig jaar was een rijvaardigheidstraining dit voorjaar een mooie gelegenheid om weer zelfvertrouwen op te doen. Dat is prima gelukt! We hadden een heel fijne instructeur die geduldig en deskundig aanwijzingen gaf. De uitgezette route was mooi. En met de andere cursisten was het gezellig. Kortom: een heel goede dag. Warm aanbevolen.

17 mei 2018   Arnhem   
Lokale Motor Rijvaardigheidstraining  

De belangrijkste reden om deze training te doen was de belofte dat er opnames genomen zouden worden tijdens de training die je daarna terug kon zien. Met commentaar van de instructeur dacht ik, waarbij zichtbaar zou worden wat ik kon verbeteren.
De ochtend borduren, slenteren en remproef was weer zeer nuttig. De middag "verkeerstraining"was wat mij betreft een leuke tourrit, maar niet één die ik niet zonder begeleiding ook kan rijden. Toen bleek dat aan het eind van de dag




...meer
16 april 2018   Amsterdam   
Lokale Motor Rijvaardigheidstraining  
Carolien    16 april 2018   Amsterdam   

De belangrijkste reden om deze training te doen was de belofte dat er opnames genomen zouden worden tijdens de training die je daarna terug kon zien. Met commentaar van de instructeur dacht ik, waarbij zichtbaar zou worden wat ik kon verbeteren.
De ochtend borduren, slenteren en remproef was weer zeer nuttig. De middag "verkeerstraining"was wat mij betreft een leuke tourrit, maar niet één die ik niet zonder begeleiding ook kan rijden. Toen bleek dat aan het eind van de dag geen opnames waren gemaakt omdat de instructeur dat niet was verteld, tja, was ik wel behoorlijk teleurgesteld.

Reactie VTNL:
Wat vervelend Carolien dat je teleurgesteld bent doordat er geen video-opnamen zijn gemaakt. Door een gewijzigde bedrijfsvoering heb ik helaas moeten besluiten om tijdens deze training geen video-opnamen meer te maken. Jammer genoeg is dit niet goed naar jou gecommuniceerd. Mijn oprechte verontschuldiging hiervoor.
Natuurlijk kun je de praktijkrit in de middag ook zonder begeleiding rijden. Het verschil is dat je nu op verschillende momenten feedback hebt gekregen over de manier waarop gereden is. Ik hoop dat de training in het geheel toch voldoende handvaten heeft gegeven om het motorrijden te verbeteren.
Met vriendelijk groet, Rob Riechelman.

Lokale Motor Rijvaardigheidstraining  

Hele leuke training maar het duurde iets te lang. 's Morgens lag de nadruk op de speciale verrichtingen en daar heb ik weer veel van opgestoken maar 's middags werd er vooral veel getoerd met een stuk 'weg lezen' en om het uur ongeveer een stop om te evalueren. Dit vond ik te lang duren. We zijn ook erg ver van de startplek afgedwaald waardoor we vrij laat klaar waren en ik aanzienlijk verder van huis was dan waar we

...meer
16 april 2018  
Lokale Motor Rijvaardigheidstraining  
Sylvia Helder    16 april 2018  

Hele leuke training maar het duurde iets te lang. 's Morgens lag de nadruk op de speciale verrichtingen en daar heb ik weer veel van opgestoken maar 's middags werd er vooral veel getoerd met een stuk 'weg lezen' en om het uur ongeveer een stop om te evalueren. Dit vond ik te lang duren. We zijn ook erg ver van de startplek afgedwaald waardoor we vrij laat klaar waren en ik aanzienlijk verder van huis was dan waar we waren gestart. Het is wel in overleg gegaan, maar toch. Al met al een hele leuke dag gehad maar wat het weg lezen betreft: dit onderdeel hoeft niet een hele middag te duren.

Lokale Motor Rijvaardigheidstraining  

Erg nuttige training. Zowel het langzame werk als het snelle werk geoefend en weer wat tips meegekregen. Dank je Rob! Tot een volgende keer!

2 mei 2017   Amersfoort   
Lokale Motor Rijvaardigheidstraining  

Erg leuke persoonlijk gerichte training voor het beheersen van je eigen motor; met aansluitend een analyse van je gedrag in het verkeer en in de groep. Voor mij was dit heel nuttig om nu beter en meer ontspannen te genieten van het motorrijden!

18 april 2017   Maarn