Voortgezette rijopleiding

-De passie van motorrijden maar dan met kennis van zaken-

Om zich zo goed mogelijk voor te bereiden op het plezier van motorrijden of op de risico’s die motorrijden met zich mee kan brengen volgen veel motorrijders een voortgezette rijopleiding bij Verkeerstraining Nederland.

Motorrijden doe je uit passie, hobby of noodzaak. Wat de reden ook is, alle motorrijders willen zo goed mogelijk en vooral zo veilig mogelijk motorrijden. Een automobilist zit goed beschermd in zijn auto. Een motorrijder is veel kwetsbaarder op het moment dat het misgaat. Gelukkig zijn de meeste motorrijders zich daar terdege van bewust.

Het trainingsaanbod van Verkeerstraining Nederland is afgestemd om jou zo veel mogelijk plezier aan motorrijden te laten beleven en om jou zo veilig als mogelijk door het verkeer te laten rijden.

Beoordeling samenvatting : Alle beoordelingen  4.6 van 5 , 209 stemmen , 210 waarderingen
Bergtraining  

In enkele woorden: "Absolute Topklasse" zo omschrijf ik de bergtraining van Verkeerstraining Nederland die ik onlangs heb mogen meemaken. Rob Riechelman zorgt voor een uitstekende dosering van techniek en plezier. Rob, bedankt en tot een volgende keer.

23 augustus 2016   Eifel   
Voertuigbeheersing  

Ontzettend fijne dag gehad, leerzaam qua theorie en daarna alle gevarieerde oefeningen. Het mooie is dat je alles verricht met je eigen motor. Wij hebben het ervaren als een hele intensieve dag, waarbij de moeilijkheidsgraad rustig werd opgebouwd. Bij het naar huis rijden merk je veel ontspannender te rijden. Door alle oefeningen voel je jezelf veel zekerder! Tot slot, complimenten voor Rob! Met veel humor weet hij het nodige over te dragen, top hoor!

18 juni 2016   Voorhout   
Voertuigbeheersing  

Een heerlijk weekeinde gehad waarbij we het nodige hebben op gestoken. Voor elk wat wils een ieder kan er uithalen wat voor hem of haar belangrijk is. Het is leuk om aan je techniek te werken en zodoende soepeler en vlotter door de bergen te kunnen rijden.

27 april 2017  
Bergtraining  

3-daagse bochtentraining in de Eifel met veel individuele aandacht zowel in theorie als in praktijk. Een aanrader voor iedereen die in heuvellandschap c.q. bergen op ee correcte en vlotte manier de bochten wil nemen.

24 juni 2018   Nederweert   
Bergtraining  

Afgelopen weekend olv Rob de bergtraining in de Eifel gevolgd. Dankzij Rob's aanwijzingen had ik gelukkig snel de juiste lijn te pakken. Gebruik van de voetrem in haarspeldbochten (terwijl je gas blijft geven) was mij al bekend, maar Rob gaf nog een goede tip over het gebruik van de koppeling. Nu kan ik heel beheerst berg-op of berg-af de krapste haarspeldbochten door! Aanrader voor alle motorrijders die ambities hebben om in de bergen te rijden: volg zo'n cursus. Je leert

...meer
25 april 2018   Eifel   
Bergtraining  
Tony Kersbergen    25 april 2018   Eifel   

Afgelopen weekend olv Rob de bergtraining in de Eifel gevolgd. Dankzij Rob's aanwijzingen had ik gelukkig snel de juiste lijn te pakken. Gebruik van de voetrem in haarspeldbochten (terwijl je gas blijft geven) was mij al bekend, maar Rob gaf nog een goede tip over het gebruik van de koppeling. Nu kan ik heel beheerst berg-op of berg-af de krapste haarspeldbochten door! Aanrader voor alle motorrijders die ambities hebben om in de bergen te rijden: volg zo'n cursus. Je leert er veel van en je zelfvertrouwen gaat met sprongen omhoog! Bedankt Rob!

(Opm. VTNL. Hallo Tony ik vind het fijn dat je het zo naar je zin hebt gehad. Mooi om te zien dat je in zo'n korte tijd mooie stappen vooruit hebt gemaakt. Geniet er van)