Voortgezette rijopleiding

-De passie van motorrijden maar dan met kennis van zaken-

Om zich zo goed mogelijk voor te bereiden op het plezier van motorrijden of op de risico’s die motorrijden met zich mee kan brengen volgen veel motorrijders een voortgezette rijopleiding bij Verkeerstraining Nederland.

Motorrijden doe je uit passie, hobby of noodzaak. Wat de reden ook is, alle motorrijders willen zo goed mogelijk en vooral zo veilig mogelijk motorrijden. Een automobilist zit goed beschermd in zijn auto. Een motorrijder is veel kwetsbaarder op het moment dat het misgaat. Gelukkig zijn de meeste motorrijders zich daar terdege van bewust.

Het trainingsaanbod van Verkeerstraining Nederland is afgestemd om jou zo veel mogelijk plezier aan motorrijden te laten beleven en om jou zo veilig als mogelijk door het verkeer te laten rijden.

Beoordeling samenvatting : Alle beoordelingen  4.6 van 5 , 231 stemmen , 233 waarderingen
Eifel training  

Ik ben vorig jaar na ruim 17 jaar weer opgestapt. Na een goed jaar de feeling weer proberen terug te krijgen ingeschreven voor de eifel training omdat we ook weer op vakantie willen met de motor richting de alpen. De eifel.is een prima opstap richting de alpen. Ik heb prima handsvaten gekregen om mijn rijden in heuvelachtig gebied op te krikken. Rob straalt rust uit en laat je alles op je eigen tempo doen. Ik kan t iedereen aanraden om

...meer
10 september 2019   Almere   
Eifel training  
Peter    10 september 2019   Almere   

Ik ben vorig jaar na ruim 17 jaar weer opgestapt. Na een goed jaar de feeling weer proberen terug te krijgen ingeschreven voor de eifel training omdat we ook weer op vakantie willen met de motor richting de alpen. De eifel.is een prima opstap richting de alpen. Ik heb prima handsvaten gekregen om mijn rijden in heuvelachtig gebied op te krikken. Rob straalt rust uit en laat je alles op je eigen tempo doen. Ik kan t iedereen aanraden om deze cursus een keer te doen

Rijangsttraining  

Rijden in de bergen.... echt n heel ander verhaal dan in ons platte kikkerland. Dat heb ik ondervonden. In een haarspeldbocht maakte ik n fout en ben omgevallen. Geen pijn of schade maaaaar .... wel angst. En daar wilde ik vanaf! Met verkeerstraining nederland ben ik mee op pad geweest. Wat SUPER FIJN!!! Rob is rustig... geeft je tips en zeker vertrouwen! Met een headset in je helm blijft hij je coachen. Echt heel erg fijn. Wat een geduld...want n


...meer
16 augustus 2017   Eifel   
Rijangsttraining  
Susanne    16 augustus 2017   Eifel   

Rijden in de bergen.... echt n heel ander verhaal dan in ons platte kikkerland. Dat heb ik ondervonden. In een haarspeldbocht maakte ik n fout en ben omgevallen. Geen pijn of schade maaaaar .... wel angst. En daar wilde ik vanaf! Met verkeerstraining nederland ben ik mee op pad geweest. Wat SUPER FIJN!!! Rob is rustig... geeft je tips en zeker vertrouwen! Met een headset in je helm blijft hij je coachen. Echt heel erg fijn. Wat een geduld...want n angsthaas als ik is niet snel te veranderen. Na dag 1 dacht ik.... ik kap ermee... ik kan t niet. Maar geloof me. Aan het einde van de cursus voelde ik me veel zelfverzekerder! Ik heb terug gekeken op een heel intensieve en leerzame cursus. Heb je angst? Schrijf je in! Echt..... de enige manier is: DOEN. En dan ben je hier zeker op de goede plaats! Bedankt Rob voor alle hulp en geduld. MAAR: Zeker ook voor de gezelligheid!!!

Opm. VTNL: Susanne, ook ik heb het heel fijn gevonden dat je er bij was en dat je de tips en oefeningen goed oppakte. Een groepstraining is wat minder geschikt om rijangst aan te pakken maar in dit geval ging dat niet anders. Blij dat je over je angst heen bent en weer relaxt de bochten kunt rijden. Heel veel plezier daarmee.
Rob.

Bergtraining  

Het is een paar jaar geleden dat ik zo lekker heb gereden als tijdens de bergtraining in het Taunusgebergte. Door een ongeval was ik het plezier en het zelfvertrouwen een beetje kwijt, maar Rob's instructies hebben me geholpen om weer soepeler door de bochten te rijden en in 3 dagen een enorme vooruitgang te boeken.
De sfeer in de groep was heel goed en erg gezellig, iedereen krijgt de mogelijkheid op z'n eigen niveau te rijden en te leren. En

...meer
15 juli 2017   Apeldoorn   
Bergtraining  
Susan Gamelkoorn    15 juli 2017   Apeldoorn   

Het is een paar jaar geleden dat ik zo lekker heb gereden als tijdens de bergtraining in het Taunusgebergte. Door een ongeval was ik het plezier en het zelfvertrouwen een beetje kwijt, maar Rob's instructies hebben me geholpen om weer soepeler door de bochten te rijden en in 3 dagen een enorme vooruitgang te boeken.
De sfeer in de groep was heel goed en erg gezellig, iedereen krijgt de mogelijkheid op z'n eigen niveau te rijden en te leren. En dat in een prachtige omgeving met afwisselende routes en leuke stops onderweg, kortom een leerzaam en gezellig weekend! Ik ga graag nog een keer mee!

Opm. VTNL. Susan, ik ben heel blij dat je de tips zo goed hebt opgepakt. Na je ongeval, en de onzekerheid die daardoor is ontstaan, is het resultaat een mooie prestatie van je. Top gedaan meid. Eén van de opmerkingen die je maakte was dat het rijden van bochten op de openbare weg toch heel anders en moeilijker is dan wanneer je dat op het circuit doet. Ik ben het hier heel erg mee eens. circuit rijden is leuk, maar op de openbare weg is waar het echt telt. Ik hoop je nog eens weer te zien.

Voertuigbeheersing  

Duidelijke en geduldige uitleg zowel theoretisch als in de praktijk. Ook ruimte voor eigen probleempjes en oefeningen. Zeker aan te bevelen ook voor mensen die : '' Alles al kennen''

2 mei 2018   Almere   
Professionele rijvaardigheidstraining  

Het was een heel leerzame twee dagen, veel gereden mooi routes en een gezellige clubje motorrijders die hun rijvaardigheden nog beter hebben aangescherpt. Ik zelf heb nu al profijt van de training Mbt bochten, rotondes, en het beter kijken tijdens het motorrijden, en niet te vergeten het veiliger rijden, dankzij Rob, die het goed kan overbrengen in duidelijke taal, en laat zien hoe je iets doet en vooral niet moet doen. Voor mensen die het overwegen om de Trainingen te

...meer
27 juni 2017   Almere   
Professionele rijvaardigheidstraining  
Alan Tak    27 juni 2017   Almere   

Het was een heel leerzame twee dagen, veel gereden mooi routes en een gezellige clubje motorrijders die hun rijvaardigheden nog beter hebben aangescherpt. Ik zelf heb nu al profijt van de training Mbt bochten, rotondes, en het beter kijken tijdens het motorrijden, en niet te vergeten het veiliger rijden, dankzij Rob, die het goed kan overbrengen in duidelijke taal, en laat zien hoe je iets doet en vooral niet moet doen. Voor mensen die het overwegen om de Trainingen te volgen, zeg ik gewoon doen want ik zelf ben nu al beter gaan rijden en heb meer vertrouwen.

(Reactie VTNL: Fijn om te lezen dat je het naar je zin hebt gehad Alan. Top dat je er zoveel aan hebt gehad en dat je nu al beter bent gaan rijden. Zelfvertrouwen is veel waard op de motor).