Voortgezette rijopleiding

-De passie van motorrijden maar dan met kennis van zaken-

Om zich zo goed mogelijk voor te bereiden op het plezier van motorrijden of op de risico’s die motorrijden met zich mee kan brengen volgen veel motorrijders een voortgezette rijopleiding bij Verkeerstraining Nederland.

Motorrijden doe je uit passie, hobby of noodzaak. Wat de reden ook is, alle motorrijders willen zo goed mogelijk en vooral zo veilig mogelijk motorrijden. Een automobilist zit goed beschermd in zijn auto. Een motorrijder is veel kwetsbaarder op het moment dat het misgaat. Gelukkig zijn de meeste motorrijders zich daar terdege van bewust.

Het trainingsaanbod van Verkeerstraining Nederland is afgestemd om jou zo veel mogelijk plezier aan motorrijden te laten beleven en om jou zo veilig als mogelijk door het verkeer te laten rijden.

Beoordeling samenvatting : Alle beoordelingen  4.6 van 5 , 230 stemmen , 232 waarderingen
Voertuigbeheersing  

Cursus ok, geen click met de instructeur. Wel wat geleerd, uiteindelijk een dag waar ik met een heel slecht gevoel ben vertrokken.

(Opm VTNL. Dank je wel voor je feedback Peter. Wij vinden het heel vervelend dat je het niet naar je zin hebt gehad Peter. Dat je geen click kreeg met de instructeur heeft daar natuurlijk aan mee gewerkt. Positief is dat je ondanks dit toch het een en ander hebt kunnen leren. Een volgende keer zullen we proberen

...meer
31 maart 2017   Almere   
Voertuigbeheersing  
Peter Ribbens    31 maart 2017   Almere   

Cursus ok, geen click met de instructeur. Wel wat geleerd, uiteindelijk een dag waar ik met een heel slecht gevoel ben vertrokken.

(Opm VTNL. Dank je wel voor je feedback Peter. Wij vinden het heel vervelend dat je het niet naar je zin hebt gehad Peter. Dat je geen click kreeg met de instructeur heeft daar natuurlijk aan mee gewerkt. Positief is dat je ondanks dit toch het een en ander hebt kunnen leren. Een volgende keer zullen we proberen om je in ieder geval een andere instructeur aan te bieden voor zover dat mogelijk is.)

Bergtraining  

Dit mag je niet missen als je van plan bent om met de motor de bergen in te gaan. Bovendien was het gezellig. Leuke deelnemers en een enthousiaste trainer. Ik heb er veel van geleerd en de gereden routes waren prachtig. Een aanrader!

27 augustus 2015  
4 daagse Bergtraining Eifel Pasen 2019  

Na 17 jaar gestopt te zijn ben ik in najaar 2018 weer begonnen en heb bijna 8000km gereden . Alles was weer nieuw , spannend en onzeker. Met name de bochten.
De bijna 1500 km die ik in de 4 daagse training gedaan heb , inclusief de heen en terug reis hebben mij extreem veel vertrouwen gegeven. Het is een ongelofelijk leerzame training en zeker een aanrader. Tevens worden kijken , locatie , motorkennis , etc tot in de diepte...meer
5 mei 2019   Menheerse   
4 daagse Bergtraining Eifel Pasen 2019  
Sander vanWijngaarden    5 mei 2019   Menheerse   

Na 17 jaar gestopt te zijn ben ik in najaar 2018 weer begonnen en heb bijna 8000km gereden . Alles was weer nieuw , spannend en onzeker. Met name de bochten.
De bijna 1500 km die ik in de 4 daagse training gedaan heb , inclusief de heen en terug reis hebben mij extreem veel vertrouwen gegeven. Het is een ongelofelijk leerzame training en zeker een aanrader. Tevens worden kijken , locatie , motorkennis , etc tot in de diepte besproken.
Ga dit ongetwijfeld vaker doen. Is net een vakantie , maar dan met een stem in je helm.
Thanks Rob voor alle hulp , adviezen , uitleg en persoonlijke momenten.
Mis die blauwe RT in de spiegel nog regelmatig.
Tot Dolomieten 2020.

Bergtraining  

Ondanks motor-rijervaring sinds 1991 toch weer veel geleerd en "vergeten" kennis opgefrist. Met name je plaats op de weg in bochten en hoe op de juiste wijze veilig en met hogel stabiliteit haarspeldbochten te rijden. Een echte aanrader deze training en Rob geeft op een leuke en heldere wijze instructies. Het hotel zou wat beter en moderner kunnen maar verder niets dan lof voor dit weekend in de Eifel.

23 juli 2018   Eifel   
Professionele rijvaardigheidstraining  

Samen met mijn eega de Lokale Motorrijvaardigheidstraining gevolgd vanuit Motorcenter Venlo. Doordat we met twee cursisten waren hebben we de maximale aandacht van de instructeur Rob gehad. Na in de morgen te hebben gewerkt aan de motorbeheersing, hebben we na en lekkere lunch een tocht door de omgeving gemaakt en daarbij regelmatig gestopt om hebbelijk en onhebbelijkheden van ons rijden te bespreken. Van Rob veel aanwijzingen en opmerkingen gekregen, waar we in de praktijk van alle dag ons voordeel me

...meer
4 juli 2016   Venlo   
Professionele rijvaardigheidstraining  
Peter Pijpers    4 juli 2016   Venlo   

Samen met mijn eega de Lokale Motorrijvaardigheidstraining gevolgd vanuit Motorcenter Venlo. Doordat we met twee cursisten waren hebben we de maximale aandacht van de instructeur Rob gehad. Na in de morgen te hebben gewerkt aan de motorbeheersing, hebben we na en lekkere lunch een tocht door de omgeving gemaakt en daarbij regelmatig gestopt om hebbelijk en onhebbelijkheden van ons rijden te bespreken. Van Rob veel aanwijzingen en opmerkingen gekregen, waar we in de praktijk van alle dag ons voordeel me kunnen doen.
Al met al zeer leerzaam en niet alleen voor beginnende rijders. Ook de duo ging zelfs later actiever meerijden.