Bedrijven, Verenigingen en Groepen

-Een passie met veel gezichten-

Jouw Motorclub of Dealer heeft samen met Verkeerstraining Nederland een Voortgezette Rij Opleiding georganiseerd of een ander evenement. Je wilt je hiervoor inschrijven. Klik hieronder op de oranje button “Naar de groepstrainingen” en klik op de naam van jouw motorclub of dealer. Op de volgende pagina lees je meer informatie en kun je naar het inschrijfformulier gaan.

Voor andere geïnteresseerden in een groepstraining lees onderstaande informatie.

Speciaal voor groepen motorrijders (vanaf 4 personen), bedrijven, verenigingen en vrienden die verzot zijn van motorrijden bieden wij een groepstraining op maat. Natuurlijk kan een trainingsprogramma worden verzorgd, maar ook kun je denken aan een toertocht door een mooi stukje Nederland met afwisselende wegen. De te rijden route kan worden aangeboden op Garmin GPS format, op een routerol, of er kan gebruik worden gemaakt van een voorrijder.

Een toertocht kan bijvoorbeeld beginnen of eindigen met het afleggen van een parcours met verschillende behendigheidsoefeningen Geen wedstrijd wie het snelst is, maar wel met een sportief competitief element. Wie de oefeningen het best doet, scoort de meeste punten en wint de trofee. Een dag die goed in het teken kan staan van teambuilding of het versterken van vriendschap.

Boek nu deze training
Naar de groepstrainingen
Er zijn geen goedgekeurde beoordelingen om te tonen!