VRO Offroad Basic

Verkeerstraining Nederland verzorgt in samenwerking met De Motortrainer een basis offroad motortraining. Deze training is speciaal voor motorrijders zonder of met een beperkte offroad ervaring.
Tijdens deze training leer je de beginselen van het offroadrijden met jouw offroad- of allroadmotorfiets. Over verschillende onverharde ondergronden ga jij de uitdaging van het offroadrijden aan. Je leert alles over grip op verschillende ondergronden, de mogelijkheden van staand rijden en het bedwingen van obstakels. En vanzelfsprekend hoe jij je weg zoekt op onbekend en ruw terrein. Het motto van de dag is “Balanceren kun je leren”. Een super mooie dag om niet snel te vergeten en . . . bereid je alvast maar voor op spierpijn de volgende dag.

Na afloop van deze training ben je in staat om veilig en beheerst om te gaan met verschillende soorten onverharde ondergronden. Ook lastige en uitdagende situaties vormen geen probleem meer voor jou. Met deze training in je rugzak kun je vakanties in afgelegen gebieden de baas, maar ook dichter bij huis kun je zonder mankeren onverharde paden in jouw route opnemen.

De basis offroad motortraining is een echte praktijktraining. Je zit geen uren in een klaslokaal maar bent de hele dag buiten. De noodzakelijke theorie wordt bij de motor gegeven, aangevuld met praktijkvoorbeelden en ervaring. De ervaren offroad instructeur van De Motortrainer zal ook veel voordoen zodat het nog duidelijker voor je wordt. Wanneer je zelf aan de slag gaat ontvang je veel feedback om jouw prestaties snel nog beter te maken.

Om te waarborgen dat jij voldoende aandacht krijgt van de instructeur bestaat de groep uit maximaal 5 deelnemers. De instructeur is vanzelfsprekend in het bezit van de wettelijk verplichte instructeurspapieren om motorinstructie te geven (WRM A). Daarnaast heeft hij ruim ervaring in het offroadrijden.

De training volg je op je eigen motor en is met droog weer heel goed te doen met normale straatbanden. Als het onverhoopt regent of als het kort voor de training geregend heeft zijn noppenbanden wel heel handig, maar niet verplicht.

Details van de training:
Zelf in het bezit zijn van een off- of allroadmotor
Locatie: Omgeving Tilburg
Datum: Vrijdag 14 juli 2017
Aanvang: 09.00 uur
Einde: 16.30 uur
Lunch: Inclusief
Prijs: € 195,00 p.p.

Boek nu deze training
Beoordeling samenvatting : Offroadtraining  4.5 van 5 , stemmen , waarderingen
Offroadtraining  

Een gezellige dag waarbij ik veel geleerd heb. Een perfecte voorbereiding voor mijn avontuurlijke reis die ik aan het voorbereiden ben.

19 juli 2017   Tilburg   
Offroadtraining  

Erg leuke training. Beginselen geleerd om te weten wat men moet doen als men onverhard tegen komt. Was wel erg nat deze dag maar daardoor ook een goede dag.

19 juli 2017   Tilburg   
Offroadtraining  

Top training door een zeer ervaren trainer. Na een korte maar goede theorie begin je te rijden. Eerst eenvoudig en dan de paden op. Steeds tussendoor halt houdend en weer een korte uitleg. Zo bouw je in een dag een goede basis op. En zo leer je ook dat, zeker bij regen, een BMW R1200 GS eigenlijk te zwaar is voor echt terreinrijden. Al met al heb ik heel veel geleerd, durf ik veel meer en heb ik een top

...meer
20 juli 2017   Omgeving Baarle Nassau/-Hertog   
Offroadtraining  
Armand Schins    20 juli 2017   Omgeving Baarle Nassau/-Hertog   

Top training door een zeer ervaren trainer. Na een korte maar goede theorie begin je te rijden. Eerst eenvoudig en dan de paden op. Steeds tussendoor halt houdend en weer een korte uitleg. Zo bouw je in een dag een goede basis op. En zo leer je ook dat, zeker bij regen, een BMW R1200 GS eigenlijk te zwaar is voor echt terreinrijden. Al met al heb ik heel veel geleerd, durf ik veel meer en heb ik een top dag gehad.