VRO Privétraining

-Een trainingsprogramma op maat!-

Wanneer je liever niet in groepsverband wilt trainen biedt Verkeerstraining Nederland ook de mogelijkheid om een privétraining te volgen. In deze training staat jouw wens centraal.

Of het nu gaat om wennen aan een nieuwe motor, veiliger rijden met een duopassagier, voorbereiding op een buitenlandreis, voertuigbeheersing of verkeersinzicht tijdens het rijden, de training kan geheel naar jouw persoonlijke wens worden samengesteld. Een dergelijke trainingsdag kan, gezien de intensiteit, eventueel korter zijn dan een groepstraining.

Het is fijn als je deze training op je eigen motor kunt volgen. Je leert deze dan gelijk goed kennen en beheersen. Ben je niet in het bezit van een eigen motor dan bestaat de mogelijkheid dat je via Verkeerstraining Nederland een motor kunt huren. Uiteraard zijn hieraan extra kosten verbonden.

Verkeerstraining Nederland heeft één BMW 650GS, voorzien van ABS, voor trainingsdoeleinden ter beschikking. De motor is geschikt voor personen met een lengte vanaf zo’n 1.60 meter.
De huurprijs voor de motor voor deze privétraining is € 125,00 incl. btw maar exclusief brandstof dat voor eigen rekening is. Daarnaast komt een bedrag van € 0,23 per kilometer. Wil je gebruiken maken van deze motor neem dan vooraf even contact met ons op om te informeren of de motor voor jouw training beschikbaar is.

Wil je meer weten over het huren van een lesmotor neem dan even contact op via e-mail of telefoon.

PrivétrainingPrijs
Per uur€ 62,00

Natuurlijk mag er een tweede persoon mee komen naar de training voor support, foto’s of video’s maken. Doet deze persoon echter actief aan de training mee, dan bedragen de kosten voor deze persoon:

Tweede persoonPrijs
Per uur€ 31,00

Bedragen zijn inclusief 21% BTW.

Boek nu deze training
Beoordeling samenvatting : Privetraining  4.8 van 5 , stemmen , waarderingen
Privétraining  

Prima verzorgd. Een ervaren trainer. Heeft veel aandacht voor de cursist. Rob is rustig in de uitleg. De training heeft voor mij veel gebracht. Een aanrader om vaker te doen, herhalen is de kunst van leren en ervaren.

4 september 2017   Midden Nederland   
Privetraining  

Ivm de aankoop van een driewieler (Peugeot Metropolis) een privé training gehad van Rob. Voertuigbeheersing en verkeersdeelname.
Super blij dat ik dit gedaan heb. Rob is een hele fijne rustige instructeur.
Heel veel geleerd. We komen zeker nog een keer terug.

(Reactie VTNL. Wat heerlijk dat je op de Peugeot Metropolis wel fijn kunt motorrijden Anoek. 2 of 3 wielen, dat maakt niet uit. Het geeft de zelfde belevenis. Veel veilige kilometers gewenst).

2 mei 2018   Almere