VRO Voertuigbeheersing

-Ben jij de motor de baas of is de motor jou de baas-

Als je jouw motor optimaal wilt leren kennen en beheersen dan is deze training een must. Je bent de hele dag bezig om je balans op de motor te verbeteren en je kijktechniek naar een hoger level te brengen.

Oefeningen zoals o.a. een langzame slalom, versprongen slalom en keren in een beperkte ruimte leren je balans te houden op lage snelheid. Een versprongen slalom leert je ook balans te houden maar nu komt het er ook op aan dat je op de juiste manier kijkt. Natuurlijk vertellen we je ook wanneer en hoe je de voorrem, de achterrem of beide remmen tegelijk gebruikt.

Vanzelfsprekend schenken we ook aandacht aan jouw remtechniek. Zit je goed op de motor, kijkt je op de juiste manier en bedien je de motor op de juiste manier. Pas dan kun je het maximale uit de remmen halen. Of je nu een motor zonder of met ABS hebt een korte remweg is altijd belangrijk in noodsituaties. Na vandaag ken je jouw motor en de remmen door en door. Je bezit de kennis om veilig een zo kort mogelijke remweg te behalen.

Naast dit alles worden er de hele dag de nodige tips en trucs gegeven die voor jou als motorrijder belangrijk kunnen zijn. Schroom daarom ook niet om vragen te stellen over zaken die voor jou relevant zijn. Wij weten heel veel maar natuurlijk ook niet alles. Wat wij niet weten zoeken we uit en koppelen we later terug aan jou.

Deze training wordt gegeven in Almere, maar voor groepen is het ook mogelijk om dit op locatie elders in het land te doen. Om 09.00 uur verzamelen we waarna we. Na uitleg van de dag en een korte inventarisatie wat eventuele bijzonderheden en ervaringen van de deelnemers zijn gaan we snel naar de oefenlocatie. Rond 16.30 uur evalueren we de dag en worden certificaten uitgereikt. Met ons certificaat ontvang je bij veel verzekeringsbedrijven een korting op je motorverzekering.

Verkeerstraining Nederland heeft één BMW 650GS, voorzien van ABS, voor trainingsdoeleinden ter beschikking. De motor is geschikt voor personen met een lengte vanaf zo’n 1.60 meter.
De huurprijs voor de motor is voor deze heropstapperstraining € 95,00. De prijs is inclusief btw, brandstof en vrije kilometers. Wil je gebruiken maken van deze motor neem dan vooraf even contact met ons op om te informeren of de motor voor jouw training beschikbaar is.

Deze training is inclusief een lunch. De prijs van deze training is € 169,50 incl. 21% BTW

Ook een duopassagier is van harte welkom de kosten voor de duo zijn € 37,50 incl. 21% BTW

Boek nu deze training
Beoordeling samenvatting : Voertuigbeheersing  4.6 van 5 , 60 stemmen , 60 waarderingen
Voertuigbeheersing  

7 mei j.l. de VRO cursus gevolgd en kan zeggen een echte aanrader voor zowel de beginnende, ervaren en her opstappende motorrijder. Zeer kundige instructeurs, die echt alles zien, je veel tips geven over rijstijl, veiligheid en motortechniek. En dit in een zeer relaxte sfeer, waar veel ruimte is voor vraag en antwoord en dat gecombineerd met veel humor. Echt top!!!!!

24 mei 2016   Vlaardingen   
Voertuigbeheersing  

Het is voor mij erg leerzaam geweest. Ik reed terug naar huis duidelijk met meer vertrouwen. En komend weekend naar het Sauerland op de motor gaat een stuk ontspannender worden als voorgaande keren.

(Reactie VTNL. Itske top dat je vertrouwen is toegenomen. Dat alleen al helpt om meer en met nog meer plezier motor te rijden).

2 mei 2018   Almere   
Voertuigbeheersing  

Positieve leerzame dag met "ohja" en ook "wist ik niet".
Maar vooral dankbaar voor de gezelligheid en het uitdagende huiswerk.
Rob ,succes .... Je verdient het.

14 juni 2016   Almere   
Voertuigbeheersing  

Een heerlijk weekeinde gehad waarbij we het nodige hebben op gestoken. Voor elk wat wils een ieder kan er uithalen wat voor hem of haar belangrijk is. Het is leuk om aan je techniek te werken en zodoende soepeler en vlotter door de bergen te kunnen rijden.

27 april 2017  
Voertuigbeheersing  

Na een rijstop van 2 jaar en nu weer op de motor wilde ik graag een verkeerstraining volgen. Via de BMW dealer waar ik mijn motor kocht kwam ik terecht bij verkeerstraining Nederland .
Op zaterdagmorgen vanuit Alkmaar vroeg op pad richting Almere waar de training zou plaats vinden.
We werden ontvangen door Rob & Rob 🙂 en de koffie stond klaar. Nadat iedereen gearriveerd was werd er begonnen met een stukje theorie. Na de theorie gingen we met 14


...meer
13 juli 2013  
Voertuigbeheersing  
Marielle    13 juli 2013  

Na een rijstop van 2 jaar en nu weer op de motor wilde ik graag een verkeerstraining volgen. Via de BMW dealer waar ik mijn motor kocht kwam ik terecht bij verkeerstraining Nederland .
Op zaterdagmorgen vanuit Alkmaar vroeg op pad richting Almere waar de training zou plaats vinden.
We werden ontvangen door Rob & Rob 🙂 en de koffie stond klaar. Nadat iedereen gearriveerd was werd er begonnen met een stukje theorie. Na de theorie gingen we met 14 motoren richting de trainingslocatie. Dit was een doodlopende lange dijk aan het water met prachtig uitzicht. Al was vooral het water en het windje wat daar van af kwam erg aangenaam aangezien het een bloedhete dag was. Maar goed dat mocht de pret niet deren en een groot voordeel was dat men niet kon waarnemen of de transpiratie van de warmte kwam of van angst....:)
De groep werd verdeeld in 2 groepen van 6, de ene groep bij Rob en de andere groep bij ..........Rob.
De 1e oefening was stapvoets slaom rijden, vervolgens volgde o.a keren in een beperkte ruimte het achtje draaien, rechtsom keren, linksom keren, vanuit stilstand rechtsom en linksom wegrijden, remproef en nog veel meer .
Tussen de oefeningen door werd steeds duidelijk verteld wat er van ons verwacht werd en deed Rob het op verzoek voor ( Tja gedeelde smart is halve smart en hier doel ik op de warmte en dan toch hees Rob zich telkens weer in z'n pak, respect ! ). Ook werd er na een oefening duidelijk aangegeven waar de aandachtspunten lagen of dat het helemaal goed ging.
De Lunch was ook erg goed verzorgd. Lekker buiten op een terras en de keuze was reuze .
Tegen half vijf vertrokken we weer naar het beginpunt en hier kregen wij onder het genot van een kop koffie onze certificaten van deelname uitgereikt.
Al met al vond ik het een bijzonder geslaagde dag. Ik heb veel geleerd en enorm genoten. Ik zou zeggen Rob & Rob ga zo door en bedankt voor de mooie dag.
Ik was zelfs zo enthousiast dat ik de 27e de ABS remtraining ga volgen. Ik zie dan ook uit naar wederom een zeer vermoeidende maar leerzame dag !