VRO Voertuigbeheersing

-Ben jij de motor de baas of is de motor jou de baas-

Als je jouw motor optimaal wilt leren kennen en beheersen dan is deze training een must. Je bent de hele dag bezig om je balans op de motor te verbeteren en je kijktechniek naar een hoger level te brengen.

Oefeningen zoals o.a. een langzame slalom, versprongen slalom en keren in een beperkte ruimte leren je balans te houden op lage snelheid. Een versprongen slalom leert je ook balans te houden maar nu komt het er ook op aan dat je op de juiste manier kijkt. Natuurlijk vertellen we je ook wanneer en hoe je de voorrem, de achterrem of beide remmen tegelijk gebruikt.

Vanzelfsprekend schenken we ook aandacht aan jouw remtechniek. Zit je goed op de motor, kijkt je op de juiste manier en bedien je de motor op de juiste manier. Pas dan kun je het maximale uit de remmen halen. Of je nu een motor zonder of met ABS hebt een korte remweg is altijd belangrijk in noodsituaties. Na vandaag ken je jouw motor en de remmen door en door. Je bezit de kennis om veilig een zo kort mogelijke remweg te behalen.

Naast dit alles worden er de hele dag de nodige tips en trucs gegeven die voor jou als motorrijder belangrijk kunnen zijn. Schroom daarom ook niet om vragen te stellen over zaken die voor jou relevant zijn. Wij weten heel veel maar natuurlijk ook niet alles. Wat wij niet weten zoeken we uit en koppelen we later terug aan jou.

Deze training wordt gegeven in Almere, maar voor groepen is het ook mogelijk om dit op locatie elders in het land te doen. Om 09.00 uur verzamelen we waarna we. Na uitleg van de dag en een korte inventarisatie wat eventuele bijzonderheden en ervaringen van de deelnemers zijn gaan we snel naar de oefenlocatie. Rond 16.30 uur evalueren we de dag en worden certificaten uitgereikt. Met ons certificaat ontvang je bij veel verzekeringsbedrijven een korting op je motorverzekering.

Verkeerstraining Nederland heeft één BMW 650GS, voorzien van ABS, voor trainingsdoeleinden ter beschikking. De motor is geschikt voor personen met een lengte vanaf zo’n 1.60 meter.
De huurprijs voor de motor is voor deze heropstapperstraining € 95,00. De prijs is inclusief btw, brandstof en vrije kilometers. Wil je gebruiken maken van deze motor neem dan vooraf even contact met ons op om te informeren of de motor voor jouw training beschikbaar is.

Deze training is inclusief een lunch. De prijs van deze training is € 169,50 incl. 21% BTW

Ook een duopassagier is van harte welkom de kosten voor de duo zijn € 37,50 incl. 21% BTW

Boek nu deze training
Beoordeling samenvatting : Voertuigbeheersing  4.6 van 5 , 60 stemmen , 60 waarderingen
Voertuigbeheersing  

Het was erg fijn om uitleg te krijgen over hoe je je bijzondere verrichtingen ook al weer moet doen en dan zeker ook op je eigen motor.

We vonden het alletwee toch wel spannend om de training te doen, maar hebben er veel van geleerd en ook een fijne en goed verzorgde dag gehad. Zeker een aanrader!

31 mei 2016   Lelystad   
Voertuigbeheersing  

Ik heb een beter beheersing van mijn motor gekregen,

Dus een ervaring rijker om meer motor plezier te beleven.

7 april 2016   Wieringerwaard   
Voertuigbeheersing  

Deze training heeft mij heel erg geholpen om de puntjes weer op de i te zetten. In alle rust worden de oefeningen uitgelegd en je besef wordt hiermee vergroot om veilig door het verkeer te gaan. Klein stukje theorie (ja, ook hier leer van) maar vooral heel veel praktijk! Kortom: aanrader en zeker een keertje de training volgen.

Rob en Esther, bedankt voor de leerzame dag. Jullie hebben me geleerd om anders naar en in het verkeer te kijken en

...meer
12 april 2016  
Voertuigbeheersing  
Sander Kurpershoek    12 april 2016  

Deze training heeft mij heel erg geholpen om de puntjes weer op de i te zetten. In alle rust worden de oefeningen uitgelegd en je besef wordt hiermee vergroot om veilig door het verkeer te gaan. Klein stukje theorie (ja, ook hier leer van) maar vooral heel veel praktijk! Kortom: aanrader en zeker een keertje de training volgen.

Rob en Esther, bedankt voor de leerzame dag. Jullie hebben me geleerd om anders naar en in het verkeer te kijken en hebben mij de motivatie gegeven om de oefeningen zo nu en dan te herhalen.

Voertuigbeheersing  

Duidelijke en geduldige uitleg zowel theoretisch als in de praktijk. Ook ruimte voor eigen probleempjes en oefeningen. Zeker aan te bevelen ook voor mensen die : '' Alles al kennen''

2 mei 2018   Almere   
Voertuigbeheersing  

Puike motor doedag geweest.
Even lekker al je vastgeroeste oefeningen opfrissen.
Een aanrader voor iedereen!

2 april 2017   Almere poort