VRO Voertuigbeheersing

-Ben jij de motor de baas of is de motor jou de baas-

Als je jouw motor optimaal wilt leren kennen en beheersen dan is deze training een must. Je bent de hele dag bezig om je balans op de motor te verbeteren en je kijktechniek naar een hoger level te brengen.

Oefeningen zoals o.a. een langzame slalom, versprongen slalom en keren in een beperkte ruimte leren je balans te houden op lage snelheid. Een versprongen slalom leert je ook balans te houden maar nu komt het er ook op aan dat je op de juiste manier kijkt. Natuurlijk vertellen we je ook wanneer en hoe je de voorrem, de achterrem of beide remmen tegelijk gebruikt.

Vanzelfsprekend schenken we ook aandacht aan jouw remtechniek. Zit je goed op de motor, kijkt je op de juiste manier en bedien je de motor op de juiste manier. Pas dan kun je het maximale uit de remmen halen. Of je nu een motor zonder of met ABS hebt een korte remweg is altijd belangrijk in noodsituaties. Na vandaag ken je jouw motor en de remmen door en door. Je bezit de kennis om veilig een zo kort mogelijke remweg te behalen.

Naast dit alles worden er de hele dag de nodige tips en trucs gegeven die voor jou als motorrijder belangrijk kunnen zijn. Schroom daarom ook niet om vragen te stellen over zaken die voor jou relevant zijn. Wij weten heel veel maar natuurlijk ook niet alles. Wat wij niet weten zoeken we uit en koppelen we later terug aan jou.

Deze training wordt gegeven in Almere, maar voor groepen is het ook mogelijk om dit op locatie elders in het land te doen. Om 09.00 uur verzamelen we waarna we. Na uitleg van de dag en een korte inventarisatie wat eventuele bijzonderheden en ervaringen van de deelnemers zijn gaan we snel naar de oefenlocatie. Rond 16.30 uur evalueren we de dag en worden certificaten uitgereikt. Met ons certificaat ontvang je bij veel verzekeringsbedrijven een korting op je motorverzekering.

Verkeerstraining Nederland heeft één BMW 650GS, voorzien van ABS, voor trainingsdoeleinden ter beschikking. De motor is geschikt voor personen met een lengte vanaf zo’n 1.60 meter.
De huurprijs voor de motor is voor deze heropstapperstraining € 95,00. De prijs is inclusief btw, brandstof en vrije kilometers. Wil je gebruiken maken van deze motor neem dan vooraf even contact met ons op om te informeren of de motor voor jouw training beschikbaar is.

Deze training is inclusief een lunch. De prijs van deze training is € 169,50 incl. 21% BTW

Ook een duopassagier is van harte welkom de kosten voor de duo zijn € 37,50 incl. 21% BTW

Boek nu deze training
Beoordeling samenvatting : Voertuigbeheersing  4.6 van 5 , 60 stemmen , 60 waarderingen
Voertuigbeheersing  

Een geslaagde dag bovenop een dijk in Almere. Onder begeleiding van een ervaren politieman de kneepjes van motorrijden weer opgehaald. Achtjes draaien, keren op de weg, wegrijden uit een parkeervak en met 100 km per uur een noodstop maken. Weer even stilgestaan bij de remweg die je dan nodig hebt. Verkeerstraining Nederland bedankt voor de wijze lessen. Ik ga zeker de nat weer training bij jullie volgen. Nogmaals bedankt. Carel Aalbers

6 april 2016   Ede Gld   
Voertuigbeheersing  

Ik heb een beter beheersing van mijn motor gekregen,

Dus een ervaring rijker om meer motor plezier te beleven.

7 april 2016   Wieringerwaard   
Voertuigbeheersing  

Top! Voor ons was het een leuke, leerzame en lekkere dag. Fijne instructies en tips gekregen van Rob, vooral de remproef eens echt oefenen en het bochtenwerk met shopper verfijnen. Ook een goed verzorgde lunch en een kleine groep zodat iedereen goed de aandacht kreeg.

26 april 2016   Almere   
Voertuigbeheersing  

Leuke en leerzame dag en na 25 jaar motorrijden toch weer even met de beentjes op de grond gezet of juist op de steps gelaten 🙂 Goede uitleg vond de ploeg iets te groot maar dat mocht de pret niet drukken.
Groetjes Peter

26 april 2016   Almere   
Voertuigbeheersing  

Wederom een leerzame training. Vooral de inhaal oefeningen zijn heel nuttig. Voortaan haal ik meer zelfverzekerd in. Het was nogal regenachtig tijdens de training. Niet comfortabel maar wel goed om te oefenen. Het was dus tevens een regentraining.

25 april 2016   Almere