Voertuigbeheersing

-Ben jij de motor de baas of is de motor jou de baas-

Als je jouw motor optimaal wilt leren kennen en beheersen dan is deze training een must. Je bent de hele dag bezig om je balans op de motor te verbeteren en je kijktechniek naar een hoger level te brengen.

Oefeningen zoals o.a. een langzame slalom, versprongen slalom en keren in een beperkte ruimte leren je balans te houden op lage snelheid. Een versprongen slalom leert je ook balans te houden maar nu komt het er ook op aan dat je op de juiste manier kijkt. Natuurlijk vertellen we je ook wanneer en hoe je de voorrem, de achterrem of beide remmen tegelijk gebruikt.

Vanzelfsprekend schenken we ook aandacht aan jouw remtechniek. Zit je goed op de motor, kijkt je op de juiste manier en bedien je de motor op de juiste manier. Pas dan kun je het maximale uit de remmen halen. Of je nu een motor zonder of met ABS hebt een korte remweg is altijd belangrijk in noodsituaties. Na vandaag ken je jouw motor en de remmen door en door. Je bezit de kennis om veilig een zo kort mogelijke remweg te behalen.

Naast dit alles worden er de hele dag de nodige tips en trucs gegeven die voor jou als motorrijder belangrijk kunnen zijn. Schroom daarom ook niet om vragen te stellen over zaken die voor jou relevant zijn. Wij weten heel veel maar natuurlijk ook niet alles. Wat wij niet weten zoeken we uit en koppelen we later terug aan jou.

Deze training wordt gegeven in Almere, maar voor groepen is het ook mogelijk om dit op locatie elders in het land te doen. Om 09.00 uur verzamelen we waarna we. Na uitleg van de dag en een korte inventarisatie wat eventuele bijzonderheden en ervaringen van de deelnemers zijn gaan we snel naar de oefenlocatie. Rond 16.30 uur evalueren we de dag en worden certificaten uitgereikt. Met ons certificaat ontvang je bij veel verzekeringsbedrijven een korting op je motorverzekering.

Verkeerstraining Nederland heeft één BMW 650GS, voorzien van ABS, voor trainingsdoeleinden ter beschikking. De motor is geschikt voor personen met een lengte vanaf zo’n 1.60 meter.
De huurprijs voor de motor is voor deze heropstapperstraining € 95,00. De prijs is inclusief btw, brandstof en vrije kilometers. Wil je gebruiken maken van deze motor neem dan vooraf even contact met ons op om te informeren of de motor voor jouw training beschikbaar is.

Deze training is inclusief een lunch. De prijs van deze training is € 169,50 incl. 21% BTW

Ook een duopassagier is van harte welkom de kosten voor de duo zijn € 37,50 incl. 21% BTW

Boek nu deze training
Beoordeling samenvatting : Voertuigbeheersing  4.6 van 5 , 60 stemmen , 60 waarderingen
Voertuigbeheersing  

Ik heb 5 jaar geleden mijn rijbewijs A gehaald en sindsdien alleen recreatief gereden. Sinds enige tijd gebruik ik de motor ook voor woon-werk verkeer. Daarom deze cursus gevolgd. Ik heb twee bijzonder leerzame dagen achter de rug. Erg goed om de dubbele punt op de ï te zetten, ik zeg: een aanrader voor alle motorrijders!

29 mei 2018   Almere   
Voertuigbeheersing  

Groep iets te groot om war actiever bezig te kunnen zijn

30 mei 2017   Almere   
Voertuigbeheersing  

Na een welkomstwoord een korte theoriesessie en vervolgens de praktijksessie voertuigbeheersing op een locatie waarbij het geheel in twee groepen werd verdeeld. Deze locatie was bijzonder rustig omdat er geen andere verkeer was waardoor iedereen de oefeningen met volle aandacht kon uitvoeren. De opbouw van de oefeningen was goed en helder van structuur. Bij nagenoeg iedere oefening werd er persoonlijk feedback over de uitvoering gegeven wat ik bijzonder prettig vond. Hierdoor wist ik direct wat goed was of nog beter

...meer
29 mei 2017   Almere   
Voertuigbeheersing  
Willem Duine    29 mei 2017   Almere   

Na een welkomstwoord een korte theoriesessie en vervolgens de praktijksessie voertuigbeheersing op een locatie waarbij het geheel in twee groepen werd verdeeld. Deze locatie was bijzonder rustig omdat er geen andere verkeer was waardoor iedereen de oefeningen met volle aandacht kon uitvoeren. De opbouw van de oefeningen was goed en helder van structuur. Bij nagenoeg iedere oefening werd er persoonlijk feedback over de uitvoering gegeven wat ik bijzonder prettig vond. Hierdoor wist ik direct wat goed was of nog beter kon. Al met al een trainingsdag die zijn prijs meer dan waard en een aanrader is.

Voertuigbeheersing  

Veel nieuwe handelingen bij geleerd oa achterrem gebruiken voor uit kijken ,proberen oude gewoontes af te leren, was een mooie nuttige dag

1 april 2017   almere   
Voertuigbeheersing  

Leuke nuttige training!

2 mei 2018   Noordbroek